Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 16 Mart 2015 - 21:33 Yorum: 0

Üç ildeki eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Van, İstanbul ve Edirne'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı

Üç ildeki eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

EDİRNE (AA) - Van, İstanbul ve Edirne'de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanlardan 11'i tutuklandı.

Keşan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde 13 Mart'ta Van, İstanbul ve Edirne'nin Keşan ilçesinde önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda ele geçirilen 29,5 kilogram eroin ile ilgili gözaltına alınan 14 kişi, işlemlerinin ardından Keşan Adliyesine sevk edildi. 

Şüphelilerden M.K, K.K, R.A, S.Ç, M.G, Y.İ, F.C, S.Ç, T.S, V.A. ve E.C.  çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, N.Y, S.T. ve B.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Öte yandan operasyonun, Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin geçtiğimiz aralık ayında Van'da gerçekleştirdiği operasyonla bağlantılı olduğu belirtildi.

Operasyonda, bir otomobilde 161 kilo 243 gram toz esrar ile 13 kilo 225 gram eroin ele geçirilmiş, araçtaki eski Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı ve eski polis memuru gözaltına alınmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber