Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 28 Mayıs 2015 - 16:56 Yorum: 0

Uçakları ve hızlı trenleri getirdik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Türkiye'de 12 yılda çok büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

Uçakları ve hızlı trenleri getirdik

MALATYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Türkiye'de 12 yılda çok büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çalık, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında GAP Tekstil çalışanları ile birlikte öğlen yemeği yiyerek, Hanımeli Derneği, Kadın Girişimcileri Derneği ve İffet Kadınlar Derneği'ni ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Çalık, burada faaliyet gösteren GAP Tekstil'de çalışanlarla birlikte yemek yedi. Fabrikayı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgilerde alan Çalık, işçilerle uzun süre sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çalık, daha sonra Hanımeli Derneği'ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek ziyaretinde konuşan Çalık, "Biz, Türkiye'nin en büyük sivil toplumu AK Parti'yiz" dedi. Gönüllülük esası ve 10 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşunun AK Parti olduğunu ifade eden Çalık, "Bunun gereğini yerine getiriyoruz. Mağdurun yanındayız, zalimin karşısındayız. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'yla birlikte çizmiş olduğumuz yol, hak yoludur" şeklinde konuştu.

Çalık, AK Parti iktidarı olarak Türkiye'de çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Fiziki şartları iyileştirdik, yolları ve hastaneleri yaptık. Uçakları ve hızlı trenleri getirdik. Denizin altından hatlar geçirdik. Ama en önemlisi insan hak ve özgürlüklerinde yapılan kısıtlamaları ortadan kaldırdık. En önemli icraatımız olarak görüyorum."

İnsan hak ve özgürlüklerinde önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Çalık, "Kadınlarımıza ve genç kızlarımıza yapılan zulümlerin ortadan kalkması, meslek liselerinin kat sayılarının ortadan kaldırılması, isteyenin istediği şekilde ve okulda eğitim görmesi ve başörtülü kardeşlerimizin istedikleri şekilde görev yapabilmelerinin önünü açmak bizlere nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Çalık, Kadın Girişimcileri Derneği ve İffet Kadınlar Derneği'ni de ziyaret etti. 

ETİKETLER: @oznurcalik , @Türkiye
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber