Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Nisan 2020 - 16:08 Yorum: 0

Üçge, ‘Sosyal mesafe koruyucu panel’i hayata geçirdi

ÜÇGE, tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 Virüs tehdidi karşında yoğun bir şekilde mesai harcayan perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik,...

Üçge, ‘Sosyal mesafe koruyucu panel’i hayata geçirdi

ÜÇGE, tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 Virüs tehdidi karşında yoğun bir şekilde mesai harcayan perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik, AR-GE merkezinde tasarlanan "Sosyal Mesafe Koruyucu Panel" ürününü ivedilikle hayata geçirdi.

"Perakende, sahada olmayı gerektiren bir iş"

Korona virüs salgınına karşı devletin yanında şirketler de gerekli önlemleri almaya devam ederken; Perakende, halkın ihtiyaçlarına ulaşabilmesi için sahada olması gereken sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle açık kalması kritik öneme sahip marketler, vatandaşların temel ihtiyaçlarını sağlıyor. Bu da insanların toplanmak zorunda kaldığı marketlerin yeni önlemler almasına yol açıyor. Bu konudan yola çıkan ÜÇGE AR-GE Mühendisleri, hem mağaza çalışanlarının hem de müşterilerin sağlığını tehdit edecek olası virüs ve bakteri yayılımına karşı en etkin şekilde korunması amacıyla tasarladıkları "Sosyal Mesafe Koruyucu Panel" ürününü hayata geçirdi.

ÜÇGE'den yapılan açıklamada, "ÜÇGE ailesi olarak, bu süreci çok kısa sürede ve en güçlü şekilde aşarak yeniden sağlıklı ve güzel günlerde buluşmayı diliyoruz" denildi

Üçge, ‘Sosyal mesafe koruyucu panel’i hayata geçirdi

Üçge, ‘Sosyal mesafe koruyucu panel’i hayata geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber