Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mayıs 2021 - 23:58 Yorum: 0

Üçüncü final Meltem’den

Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen Karate 1 Premier Lig müsabakasının ikinci gününde kadınlar kumite +68 kiloda Meltem Hocaoğlu Akyol da finale yükseldi.

Üçüncü final Meltem’den

Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen Karate 1 Premier Lig müsabakasının ikinci gününde kadınlar kumite +68 kiloda Meltem Hocaoğlu Akyol da finale yükseldi. Yarın yapılacak finallerde Türk sporcular üç dalda altın, sekiz dalda bronz madalya mücadelesi verecek.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na puan veren Karate 1 Premier Lig'in Lizbon etabında Erkek Kata Milli Takımı ve Enes Özdemir'den sonra Meltem Hocaoğlu Akyol da finale çıktı.

87 ülkeden 740 sporcunun katıldığı organizasyonda +68 kiloda Türkiye'yi temsil eden Akyol ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Ukraynalı Anastasia Stepashko'yu 2-1, son 16 turunda ise Bosna Hersekli Stefani Kresic'i 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Kolombiyalı rakibi Shanee Torres'i 2-0 mağlup eden tecrübeli karateci, yarı finalde de İspanyol Laura Gonzalez Palacio'yu 2-1 ile geçerek altın madalya için mücadele etme şansı yakaladı. Finale çıkarak Tokyo Olimpiyatları'na katılma yolunda büyük avantaj yakalayan Meltem Hocaoğlu Akyol yarın İspanyol Torres Garcia ile şampiyonluk için karşılaşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber