Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Eylül 2017 - 14:48 Yorum: 0

Üçüncü YÖKDİL sınavı başvuruları yarın başlıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliği ile 5 Kasım 2017 tarihinde üçüncüsü düzenlenecek...

Üçüncü YÖKDİL sınavı başvuruları yarın başlıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliği ile 5 Kasım 2017 tarihinde üçüncüsü düzenlenecek YÖKDİL sınavı için başvurular yarın başlıyor.

Üçüncü YÖKDİL Sınavı, 5 Kasım 2017 Pazar günü, 30 ilde toplam 35 sınav merkezinde, saat 09.30'da, tek oturum halinde gerçekleştirilecek. Sınav başvuruları ise yarından itibaren 6 Ekim 2017 tarihine kadar elektronik ortamda yokdil.yok.gov.tr internet adresi üzerinden alınacak.

Sınav, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında; İngilizce, Arapça, Almanca ve Fransızca dillerinde yapılacak.

Üçüncü YÖKDİL Sınavına; yükseköğretim kurumlarında lisansüstü eğitim ve doçentlik sınavına başvurmak isteyen adaylar ile üniversitelerce akademik yükseltmelerde kendilerinden akademik dil yeterliliği puanı istenen adaylar katılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber