Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki iki kişi kurtarıldı

Antalya'da Güver Uçurumu'na yuvarlanan otomobildeki iki kişi, itfaiye ekiplerince halatlarla yukarıya çekildi

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki iki kişi kurtarıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'da Güver Uçurumu'na yuvarlanan otomobildeki iki kişi yaralandı.

Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu'nda bir arkadaşı ile manzarayı izleyen Miraç Köken, uçurumdan ses geldiğini duydu. Köken, uçurumda bir otomobilin olduğunu fark edince polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen iki itfaiye ekibi, halat yardımıyla otomobilin bulunduğu yere indi, sonra da sedye indirildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla önce otomobil sürücüsü 32 yaşındaki Ümit Altınışık, ardından 29 yaşındaki arkadaşı Neşe Koca yukarıya çekildi.

Yaralılar, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Altınışık'ın, 34 FUB 86 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini uçuruma yakın bir bölgede aşırı hız nedeniyle kaybettiğini, ardından uçuruma yuvarlandıklarını söylediği öğrenildi.

Otomobili fark eden Miraç Köken ise otomobilden "yardım edin" şeklinde ses duyduğunu, ardından ilk yardımı ekiplerini aradığını anlattı.

Köken, uçurumun yaklaşık 115 metre derinliğinde olduğunu, otomobilin ise tahminen 60 metre yuvarlandıktan sonra makiliklere takıldığını kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber