Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Udef’ten Finale Davet

Bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın finali 15 Mayıs Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Udef’ten Finale Davet

Bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın finali 15 Mayıs Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı program için son hazırlıkları da tamamladıklarını söyleyen Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Genel Başkanı Mehmet Ali Bolat, finalde birbirinden farklı gösterilerin yapılacağını belirtti. Final programının bir hayli renkli geçeceğini anlatan Bolat, "Burundi davul ekibi, uluslararası mehteran grubu, Kafkasya sahne gösterisi, Arnavut yöresel gösterisi, Dombıra dinletisi gibi etkinliklerimiz olacak. Bunların yanı sıra şiirler okunup ilahiler söylenecek. Konuklarımız birkaç saat içerisinde tüm dünya kültürlerini bir arada görme fırsatı bulacaklar" dedi.

7 farklı ülke ve 43 şehirde etkinlikler düzenlediklerini anlatan Bolat, "Ne mutlu ki düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın 9.'sunu da güzelliklerle bitirmek üzereyiz. Halkımızın büyük teveccüh gösterdiği programları yine aynı güzellikle sonlandırmak istiyoruz. Amacımız yurt dışından gelen misafirler öğrencilerimizi halkımıza tanıtmak ve yıllarca yanı başlarına eğitim gören bu insanlarla iletişim kurmalarını sağlamaktır. Bu nedenle tüm halkımızı 15 Mayıs Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki final programımıza davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber