Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Udem-Hak-Sen Genel Başkan Yardımcısı Peker:

"Sivaslılar olarak amacımız, TÜDEMSAŞ'ı daha da iyi noktalara taşımak olmalı"

Udem-Hak-Sen Genel Başkan Yardımcısı Peker:

SİVAS (AA) - Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası (Udem-Hak-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, Sivaslılar olarak amaçlarının Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş'yi (TÜDEMSAŞ) daha da iyi noktalara taşımak olması gerektiğini bildirdi.

Peker, yaptığı yazılı açıklamada, TCDD'nin Türkiye'deki yük vagonlarının imal ve tamir merkezinin TÜDEMSAŞ olduğunu belirtti.

Karşılıklı İşletilebilirlik Teknik Şartları Sertifikasının alınmasının gündemde olduğunu aktaran Peker, "Uzun yıllardır yük vagonu tamiratı ve imaları yapan TÜDEMSAŞ ülke ekonomisine ve Sivas'taki işsizliğe her zaman çare olmuştur. Sivas'taki sanayinin çok gelişmemiş olduğunu düşünürsek TÜDEMSAŞ'ın önemi daha iyi anlaşılacaktır" ifadesini kullandı.

Peker, tüm çalışanların TÜDEMSAŞ'a sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sendika olarak düşüncemiz, karanlığa kızmaktansa bir mum yakmanın evla olduğudur. TÜDEMSAŞ, Sivas'ın tek ve en önemli istihdam alanıdır. Her 4 Sivaslıdan birine ekmek kapısı olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Sivaslılar olarak amacımız, TÜDEMSAŞ'ı daha da iyi noktalara taşımak olmalı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber