Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Kasım 2019 - 19:54 Yorum: 0

Uğur Çelik'ten Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, "Malatya’da hedefimiz sıkıntılı olan bölgelerdeki sıkıntıları çözüp vatandaşın beklediği huzuru yakalamaktır" dedi.

Uğur Çelik'ten Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, "Malatya’da hedefimiz sıkıntılı olan bölgelerdeki sıkıntıları çözüp vatandaşın beklediği huzuru yakalamaktır" dedi.
Malatya Tarafsız Gazetesi, malatyaguncel.com ve mansetmalatya.com internet haber siteleri olarak ziyaret ettiğimiz Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren “Kentin huzur içerisinde, yaşanabilirliliğini artırmak adına Emniyet güçlerimizle birlikte 7/24 çalışmaktayız. Özellikle sıkıntılı bölgelerde Cezmi Kartay, Şire Pazarı, TOKİ, Kernek Mahallesinin üst bölgeleri Fahri Kayahan gibi önemli noktalarda emniyet güçlerinin sayısının artırıldığını belirterek bölge halkının huzur içerisinde güvenli bir şekilde yaşaması en büyük amacımız” ifadelerini kullandı.
Malatya’da özellikle uyuşturucunun küçük yaşta ki çocukların kullanımı noktasına kadar düştüğü sorusuna cevap veren Dağdeviren “Göreve başlamamız itibariyle deneyimli polislerden oluşan Pençe timinin ardından şimdi de ‘Balyoz’, ‘Güven’ ve ‘Huzur’ ismiyle 3 yeni tim daha kurduk. Bu Timler şehirde suçla mücadele de aktif rol alacaklar” dedi.
MalatyaGuncel.com imtiyaz sahibi Uğur Çelik Dr. Ömer Urhal’ın Samsun Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından Malatya’ya atanan Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e yeni görevinde başarılar dilerken Malatya’nın Huzur kenti olması noktasında emniyet Müdürümüzün yanında olacaklarını söyledi.
Malatya Tarafsız Gazetesi Genel Yayıın Yönetmeni ve mansetmalatya.com internet sitesi imtiyaz sahibi Berkman Dulcan ise her zaman Malatya'nın huzurunun temini noktasında emniyetin yanında olduklarını söyledi. Polis birimleri arasında yeni kurulan ekipler içinde Dağdeviren'i tebrik eden Berkman Dulcan, "Müdürümüz göreve geldikten sonra Pençe, Balyoz, Güven ve Huzur adıyla 4 yeni tim oluşturdu. Müdürümüzün oluşturduğu bu birimler, özellikle suç ile mücadelede Malatya adına büyük kazanımlar olacaktır." ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Ercan Dağdevren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Valimizin destekleriyle kurduğumuz timler, gerekse çalışan tüm birimlerimizin amacı zaten huzurlu olan Malatya'yı daha üst çitalara yükseltmek" dedi.

whatsapp-image-2019-11-23-at-19.21.47-(1).jpeg

whatsapp-image-2019-11-23-at-19.21.47.jpeg

whatsapp-image-2019-11-23-at-19.21.48.jpeg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber