Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Uğur, Fransa'da yatırımcılarla bir araya geldi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26'ncısı düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda bazı yatırımcılarla bir araya...

Uğur, Fransa'da yatırımcılarla bir araya geldi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26'ncısı düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda bazı yatırımcılarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, fuarda Balıkesir için hazırlanmış lojistik, yenilenebilir enerji ve turizm potansiyelleriyle 62 projeyi yabancı yatırımcılara sunan Uğur, mevcut kent potansiyellerini ve hazırladığı mega projeleri yerli ve yabancı yatırım gruplarına anlattı.

Balıkesir'den 15 ilçe belediye başkanı ve yerel yatırım gruplarıyla fuara katılan Uğur, "Türkiye'de mevcut konumu itibarıyla merkezi hükümetin planladığı Çanakkale-İzmir otoyolu, İstanbul-İzmir otoyolu ve hızlı tren güzergahlarının tam merkezinde bulunması önümüzdeki yıllarda Balıkesir'i tam bir cazibe merkezi haline getirecek. Kısa bir sürede Balıkesir'i Marmara'nın parlayan yıldızı haline getireceğiz" ifadesini kullandı.

Rusya Federasyonu İnşaat, Konut ve Altyapı Bakanı Mikhail Men, Multi Development, Hilton Worldwide, Eria Partners, European Public Real Estate Association Mer-ton Development, Amstar gibi Türkiye pazarında gayrimenkulleri bulunan gruplar, Balıkesir standına ilgi gösterdi.

Ziyaretçiler, Ba-life karma yaşam merkezi projesi, Çayderesi Rekreasyon projesi, Sarımsaklı Beach ve Marin Ayvalık projelerine ilgi gösterirken Uğur, yatırımcıları fuar dönüşü Balıkesir'e davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber