Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 12:18 Yorum: 0

Uğur Işılak’tan Anadolu, Vatan Ve Memleket Türküleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Antalyalılar ile buluşan ünlü sanatçı Uğur Işılak birbiri ardına söylediği Anadolu,...

Uğur Işılak’tan Anadolu, Vatan Ve Memleket Türküleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Antalyalılar ile buluşan ünlü sanatçı Uğur Işılak birbiri ardına söylediği Anadolu, vatan ve memleket Türküleri ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Yaşanan terör saldırılarına tepki gösteren Işılak "Bir şeyi dünyanın çok iyi bilmesini istiyoruz. Ne olursa olsun bu millet, topraklarından bir karış toprağı bırakın vermeyi, koklatmaz bile" dedi.

Sevenlerine unutulmaz bir konser veren Uğur Işılak, izleyenlerin soluksuz dinlediği konserinde Anadolu, vatan ve memleket sevgisi kokan şarkılarıyla gönüllere dokundu. Antalyalılar sevilen sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnede Aşık Veysel'i de anan Uğur Işılak, büyük ozan için yazdığı "Dostlar seni unutmadı" adlı şiirini okudu ve Veysel'in Kara Toprak isimli türküsünü seslendirdi. Konserinin sonunda Antalyalılara seslenen Işılak, kendisini Antalyalılarla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

TSK VE DEVLET TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTMAK İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Her gün bir şehit haberi geldiğini söyleyen Uğur Işılak, "30 yıldır devam eden bir oyun var Güneydoğu'da. Maalesef bu acıyı tüm ülke yaşasak da ateş düştüğü yeri yakıyor. Kınıyoruz, lanetliyoruz. 1 yıldır TSK ve devletimiz istikrarlı bir şekilde bunların kökünü kurutmak için mücadele ediyor. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Askerlerimize güç, kuvvet, kudret diliyoruz. Onlar için dua ediyoruz. Bir şeyi dünyanın çok iyi bilmesini istiyoruz. Ne olursa olsun bu millet, topraklarından bir karış toprağı bırakın vermeyi, koklatmaz bile. Dış mihrakların oyunları varsa. Bizim yüreğimiz, imanımız, inancımız ve Allah'ımız var. Bugüne kadar bu inançla var olduk kıyamete kadar da var olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"MESELE KÜRT SORUNU DEĞİL"

Güneydoğu'da bir Kürt sorunu olduğuna inandığını dile getiren Uğur Işılak, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Orada sadece bölünmez bütünlüğümüze göz dikenlerle sorunumuz var. Mesele Kürt sorunu değil, mesele bu birlik beraberliğe, ülkenin bütünlüğüne göz dikenlerle ilgili bir sorun. Kim bölünmez bütünlüğümüze göz dikiyorsa, devletimiz milletimiz, polisimiz, askerimiz karşısında olacak."

Uğur Işılak konserini "Bu bayrak bizim" şiirini okuyarak tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber