Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 25 Şubat 2022 - 09:48 Yorum: 0

Uğur Kurs web sitesi yeni yüzü ile yayında

Türkiye genelinde 127 kursu ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlayan Uğur Kurs'un kurumsal web sitesi yeni yüzüyle yayına girdi.

Uğur Kurs web sitesi yeni yüzü ile yayında

Türkiye genelinde 127 kursu ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlayan Uğur Kurs'un kurumsal web sitesi yeni yüzüyle yayına girdi. Altyapısı yenilenen www.ugurkurs.com.tr tasarımıyla da beğeni topladı.

Yeni dönemde dijitalleşme yolunda büyük adımlar atan Uğur Kurs'un kurumsal web sitesi yenilendi. Kullanıcı dostu ve mobil uyumlu olmasının yanı sıra şık tasarımıyla beğeni toplayan www.ugurkurs.com.tr adresinde öğrenciler lise ve üniversiteye hazırlık programları hakkında detaylı bilgi edinebiliyor. Yenilenen altyapısı ve tasarımıyla birlikte birçok yeni özelliğin de eklendiği Uğur Kurs web sitesi üzerinden dijital eğitim platformu Uğur Dijital ve Uğur Kurs Next web sitelerine de erişim sağlanabiliyor. Tüm eğitim içeriklerinin detaylı olarak yer aldığı ugurkurs.com.tr'de eğitim haberleri, duyurular, başarılar, fotoğraf ve video galerileri ile sınav günlerine özel geri sayım sekmesi de bulunuyor.

Dijitale yatırımlar devam ediyor

4 kıtada 9 ülkede üniversiteleri, kampüsleri ve kursları bulunan BAU Global eğitim ağının parçası olan Uğur Kurs'un 54 yıllık deneyimiyle öğrenciler akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor. Her yıl LGS ve YKS'de sergilediği ilk 10, ilk 100 ve ilk 1000'deki derecelerle başarılarını taçlandıran ve yeni döneme 27 yeni kurs açarak başlayan kurum, dijital yatırımlarını da sürdürüyor. Bu yıl yapay zeka tabanlı dijital eğitim platformu Uğur Dijital uygulamasını hayata geçiren eğitim kurumu, öğrencilerini hem yüz yüze hem de online derslerle destekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber