Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Aralık 2017 - 11:13 Yorum: 0

Uğur Ortaokulu’nda hiper aktivite semineri

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Uğur Ortaokulu'nda öğrenci velileri için hiperaktivite bozukluğu-dikkat dağınıklığı ve dürtüsellik konulu seminer...

Uğur Ortaokulu’nda hiper aktivite semineri

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Uğur Ortaokulu'nda öğrenci velileri için hiperaktivite bozukluğu-dikkat dağınıklığı ve dürtüsellik konulu seminer düzenlendi. Psikolog Ali Çelebi tarafından düzenlenen seminer, okulun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Velilerin ilgi gösterdiği seminerde katılımcılar bilgilendirilirken, soruları da cevaplandırıldı. Konuşmacı Psikolog Ali Çelebi'ye teşekkür eden Uğur Ortaokulu Müdürü Rami Çetinel, "Öğrencilerde en çok gözlemlenen dikkat dağınıklığı ve hiper aktivite bozukluğu ve dürtüsellik konularında velilerimizi bilgilendirmek için bu programı hazırladık. Velilerimizin ilgisi oldukça yoğundu. Toplantı sonunda soru-cevap şeklinde velilerle psikolog Ali Çelebi'nin sohbeti çok etkileyici oldu. Velilere, belirtilen konuların nedenleri ve yapmaları gerekenleri detaylarıyla anlatıldı. Oldukça verimli bir seminer oldu. Psikolog Ali Çelebi'ye teşekkür ediyorum.'dedi.

Uğur Ortaokulu’nda hiper aktivite semineri

Uğur Ortaokulu’nda hiper aktivite semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber