Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Ekim 2017 - 17:48 Yorum: 0

ÜİİBF Dekanlığına atama

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (ÜİİBF) Dekanlığına ODÜ İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi...

ÜİİBF Dekanlığına atama

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (ÜİİBF) Dekanlığına ODÜ İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç atandı.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından geçen Cuma günü görevinden alınan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sakal'ın yerine İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç getirildi. Bugün görevine başlayan Prof. Dr. Sadık Kılıç, "Hedefimiz her zaman olduğu gibi çalışmak çalışmak çalışmak. Ülkemize, milletimize en iyi hizmeti vermek için hocalarımızla buradayız. Öğrencilerimize en iyi hizmeti vererek geleceğimizi inşa edeceğiz" dedi.

Üniversite deneyiminin olduğunu söyleyen Kılıç, "Bilgi birikimimi burada hocalarımızla beraber üniversitemize ve öğrencilerimizle paylaşacağız. Ayrıca burası benim ilk dekan olarak görev aldığım yerdir" açıklamasını yaptı.

1953 Ordu doğumlu olan Kılıç, ilk, orta ve lise tahsillerini Ordu'da yaptı. 1977 yılında Ağrı/Tutak ilçesi İmam Hatip Okuluna Din Dersi Öğretmeni olarak atanan Kılıç, 1983 yılında askerlik görevini İzmir'de yaptı. Ardından Ordu Üniversitesinde göreve başlayan evli ve 5 çocuk babası Sadık Kılıç, iyi derecede Arapça ve Fransızca biliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber