Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 25 Ekim 2018 - 17:38 Yorum: 0

UiPath, Tansu Yeğen önderliğinde Türkiye faaliyetlerine başladı

Robotik Süreç Otomasyonu ve Yapay Zeka konusunda dünyanın önde gelen şirketi UiPath, Türkiye'deki operasyonlarına Tansu Yeğen'in liderliğindeki ekiple...

UiPath, Tansu Yeğen önderliğinde Türkiye faaliyetlerine başladı

Robotik Süreç Otomasyonu ve Yapay Zeka konusunda dünyanın önde gelen şirketi UiPath, Türkiye'deki operasyonlarına Tansu Yeğen'in liderliğindeki ekiple başladı.

Robotik süreç otomasyonu ve yapay zeka konusunda dünyanın önde gelen şirketi UiPath, Türkiye'deki operasyonlarının başına Genel Müdür olarak Tansu Yeğen'i atadı. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başkanı Kulpreet Singh, "Tansu'nun 10 kişilik tecrübeli ekibi ile faaliyetlerimizin Türkiye'de de başlatmış olmasından dolayı heyecan duyuyoruz, kendisi hem özel ve kamu sektöründeki müşterilerimizle hem de iş ortaklarımızla verimli işbirlikleri kurmamızı sağlayacak" dedi.

Şirketin Türkiye Genel Müdürü Tansu Yeğen ise, "Ülkemizdeki kurumlar verimliliklerini artırmak, çalışanlarının memnuniyetini artırmak ve dijital dönüşümlerini hızlandırmak için devamlı yeni çözümler değerlendiriyorlar. Ekibimle birlikte özel ve kamu sektöründeki kurumlarla yakın çalışarak, UiPath'in Robotik Süreç Otomasyonu ve Yapay Zeka teknolojisi sayesinde öncelikle tekrarlanan süreçlerinin yazılım robotları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Bu sayede kurumların hızlanmasına, çalışan memnuniyetlerinin artmasına ve masraflarının da azalmasına destek olacağız" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber