Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 27 Şubat 2022 - 19:53 Yorum: 0

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba: “Rusya ile ön koşulsuz ultimatomsuz bir görüşme zaten zafer demektir”

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, Rusya-Ukrayna arasında alınan müzakere kararının ardından, "Rusya ile ön koşulsuz ultimatomsuz bir görüşme...

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba: “Rusya ile ön koşulsuz ultimatomsuz bir görüşme zaten zafer demektir”

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, Rusya-Ukrayna arasında alınan müzakere kararının ardından, "Rusya ile ön koşulsuz ultimatomsuz bir görüşme zaten zafer demektir" dedi.

Rusya ve Ukrayna'nın müzakere kararının ardından konuya ilişkin açıklama Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba'dan geldi. Kuleba sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Rusya ile ön koşulsuz ultimatomsuz yapılacak müzakereler zaten zafer demektir. Savaşın başlangıcında Rusya herhangi bir müzakereden yana değildi. Ancak kayıplar sonrası müzakere konusu görüşülmeye başladı. Rusya zarar gördükçe tüm şartlar ültimatomlar bir kenara atıldı" dedi.

"Bize silah lazım"

Daha fazla silaha ihtiyacı olduklarını ifade eden Kuleba, "Tüm ülkelere Ukrayna'ya daha fazla silah, bomba ve yakıt gönderme çağrısı yapıyorum. Bize silahlar, savaşmak için ülkemizi korumak için lazım. En çok ihtiyacımız olan da tanksavarlar, uçaksavarlar ve roketsavarlardır. Rokete ihtiyacımız var. Daha fazla İnsansız Hava Aracına, uçağa, kurşuna her şeye ihtiyacımız var. Rusya'dan, onun silahlı agresifliğinden, Ukraynalıları öldürmesinden ve ülkemizi mahvetmesinden kendimizi koruyacak her şey lazım" ifadelerini kullandı.

"Felaket olur ama bizi durduramaz"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in nükleer silah tehdidine ise Kuleba, "Putin'in Ukrayna karşısında nükleer silah kullanma tehdidi, dünya için bir felaket olur ama bizi durduramaz. Müzakereler öncesi Ukrayna tarafını baskı altına almak için bu açıklamayı yapıyor ama bizi etkilemeyecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber