Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 26 Şubat 2022 - 12:43 Yorum: 0

Ukrayna’dan ayrılacak Türk vatandaşlar için sınır kapı uygulamaları güncellendi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan ayrılacak Türk vatandaşlarının kara sınır kapılarındaki tabi olacak uygulamaların güncellenmiş...

Ukrayna’dan ayrılacak Türk vatandaşlar için sınır kapı uygulamaları güncellendi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan ayrılacak Türk vatandaşlarının kara sınır kapılarındaki tabi olacak uygulamaların güncellenmiş tablosunu paylaştı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan ayrılacak Türk vatandaşlarının kara sınır kapılarındaki tabi olacak uygulamaların güncellenmiş bilgilerini içeren tabloyu Twitter hesabından paylaştı.

Tabloya göre, Polonya sınır kapılarından pasaport veya kimlik kartıyla girilebiliyor, PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Romanya sınır kapılarından pasaportla girilebiliyor ve PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Moldova sınır kapılarından pasaport veya kimlik kartıyla (PTF Criva-Mamaliga, Larga-Kelmenti, Briceni-Rossoşani, Palanca-Maiki-Udobnoe, Giurgiuleşti-Reni sınır kapıları) girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Macaristan sınır kapılarından pasaportla girilebiliyorken PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor.

Slovakya sınır kapılarından pasaport veya (Slovakya makamlarınca yapılacak) bireysel değerlendirmeye göre kimlik kartıyla girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Bulgaristan sınır kapılarından pasaportla girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber