Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Eylül 2014 - 18:58 Yorum: 0

Ulaş Kaymakamı Altınkaynak'a veda yemeği

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı görevinden Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine atanan Ali Altınkaynak'a veda yemeği verildi.Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, Ulaş Gölü Tesisleri'nde...

Ulaş Kaymakamı Altınkaynak'a veda yemeği

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı görevinden Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine atanan Ali Altınkaynak'a veda yemeği verildi.

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, Ulaş Gölü Tesisleri'nde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Altınkaynak ile 4 ay çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Altınkaynak'ın ilçede başarılı çalışmalar yürüttüğüne değinen ve teşekkür eden Göçgün, "Artık bizim Trabzon'da doğmuş bir hemşehrimiz var. Belediye Meclisi olarak ortak bir karar aldık ve Kaymakamımızın Ulaş'ın fahri hemşehrisi olarak ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.

Göçgün, İscehisar Kaymakamlığına atanan Altınkaynak'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Altınkaynak ise Ulaş'ta yaklaşık 2 yıl önce göreve başladığını ve ilçeyi çok sevdiğini söyledi.

Ulaş'ta tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştıklarını belirten Altınkaynak, "Yaptığım çalışmalarda her zaman kurum amirlerinin desteğini gördüm. Buradan mutlu bir şekilde ayrılacağım ve gideceğim yerde Ulaşlılara her zaman kapım açık olacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Göçgün, Altınkaynak'a fahri hemşehrilik beratını verdi.

Törene, ​daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber