Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Ulaşım bayram boyunca ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir, Kurban Bayramı süresince kara ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet verecek.

Ulaşım bayram boyunca ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir, Kurban Bayramı süresince kara ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kurban Bayramı'nın başladığı 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren vatandaşlar ücretsiz ulaşımdan yararlanacak. Vatandaşlar ücretsiz ulaşımdan Kurban Bayramı'nın sona erdiği 15 Eylül Perşembe gününe kadar faydalanabilecek. Vatandaşların memnuniyetini kazanan hizmet hem kara hem de deniz ulaşımında geçerli olacak. Ücretsiz ulaşıma 200 numaralı İzmit-Tuzla hattı dahil olmayacak.

Öte yandan Kurban Bayramı süresince 200 (İzmit-Tuzla) ve 305 (Dilovası-İzmit) numaralı hatlar hafta içinde olduğu gibi aynı saat ve seferlerde hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber