Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Ulaşım Daire Başkanı Coşkun’u ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi...

Ulaşım Daire Başkanı Coşkun’u ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir'i makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti. Demir, "Yaşar Bey ile Büyükşehir Belediyesi'nde birlikte çalışma şansı elde etmiştik. Genel Müdürlük görevi hayırlı uğurlu olsun. Yaşar Bey'in MASKİ'de de güzel işlere imza atacağını biliyorum" dedi. Ziyarette Daire Başkanı Demir'e, Şube Müdürleri Kurtuluş Kuruçay ve Himmet Güneş de eşlik etti.

"Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanımız Fevzi Bey, aynı zamanda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nda Yol Şube Müdürlüğü görevini de yürütmekte. MASKİ'nin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından Fen İşleri de yolların parke taşı ve asfalt döşemesini yapıyor. Bu anlamda devamlı ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz. Birlikte çok daha güzel işlerin altına imza atacağız. Manisa'mıza hizmet etmek bizlerin asli görevidir. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve şube müdürlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber