Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Siyaset 28 Ekim 2020 - 10:48 Yorum: 0

Ulaşım Sen’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan ve şube yönetimi yapılan kongre ile MHP Gaziantep İl Başkanı Seçilen Cahit Çıkmaz, MHP Şehitkamil...

Ulaşım Sen’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan ve şube yönetimi yapılan kongre ile MHP Gaziantep İl Başkanı Seçilen Cahit Çıkmaz, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Seçilen Akın Erol Kınacılar ve MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seçilen İlker Kızıklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Şube Başkanı Baler Fidan ve beraberindeki Türk Ulaşım-Sen Şube yönetim kurulu üyeleri kamuda ve İş kollarında Havalimanı, Demiryolları ve Bölge Müdürlüklerinde yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Ziyarette Çıkmaz, Türk Ulaşım-Sen ailesi adına başkanlara başarılar dileyen Fidan, kamu da yaşanan sıkıntıları, kamu çalışanlarının sorunlarını bildikleri ve yakınen takip ettiklerini belirterek, sorunların çözümü için üzerine düşenleri yapacaklarını kaydetti. MHP'li Başkan Çıkmaz, kamu çalışanlarının görev ve sorumluluklarını devlet memuru bilinciyle, kişilere değil devlete aidiyet duygusuyla, yerine getirmesi gerektiğini, memurun öncelikli vazifesinin bu olması gerektiğini en anlatarak, en iyi milliyetçi görev ve sorumluluğun da en iyi şekilde yerine getirilebileceğini ifade etti.

Çıkmaz, Türkiye Kamu-Sen in bu husustaki misyonunun tüm Türkiye tarafından bilinip kabul edildiğini, kendilerinin de Kamu-Sen tarafından ulaştırılan her soruna gerekli hassasiyeti göstereceklerini söyleyerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Ulaşım Sen’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Ulaşım Sen’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber