Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Ulaş'ta "Hayvan Kesim Kursu" düzenlenecek

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde büyük ve küçükbaş "Hayvan Kesim Kursu" düzenlenecek.Ulaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Üniversitesi ile Tarım ve Hayvancılık Araştırma...

Ulaş'ta 'Hayvan Kesim Kursu' düzenlenecek

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde büyük ve küçükbaş "Hayvan Kesim Kursu" düzenlenecek.

Ulaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Üniversitesi ile Tarım ve Hayvancılık Araştırma Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilecek kursun sonunda kursiyerlerden başarılı olanlara sertifika verilecek.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Hökkeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlıklı hayvan seçimi, hayvan kesimi ve kesim hijyeni konularında bilgili ve yetkin eleman elde etmek amacıyla teorik ve uygulama eğitimi olmak üzere toplam 40 saatlik kurs düzenleneceğini anlattı. 

Kursa başvuruda bulunan 75 kursiyer bulunduğunu belirten Hökkeş, kurs bitiminde sınava tabi tutulacak kursiyerler arasında başarılı olanlara sertifika verileceğini kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber