Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Ulaş'ta Nevruz Bayramı etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Okulun müdürü Ramazan Baker, okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte...

Ulaş'ta Nevruz Bayramı etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Okulun müdürü Ramazan Baker, okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, nevruzun baharın başlangıcı, yeni bir hayat ve yeni bir başlangıç anlamına geldiğini söyledi.

Birlikte sevinme, neşelenme ve eğlenme anlamına gelen nevruzun sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşçe barış içinde yaşama arzusu olduğunu dile getiren Baker, Nevruz Bayramı'nı kutladı.

Daha sonra Kaymakam Yusuf Cankatar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, nevruz ateşini yaktı, demir dövdü.

Ağaç dikiminin ardından Cankatar ve protokol üyeleri yumurta tokuşturdu.

Etkinlikte, halat çekme, balon patlatma, makarna ve yoğurt yeme yarışmaları düzenlendi.

Etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ergün Işıldar, daire amirleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber