Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Ulaş'ta öğretmenlerden velilere ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü, müdür yardımcısı ve rehber öğretmenler, velileri evlerinde ziyaret etti.Okul Müdürü Ramazan Yıldız, Müdür...

Ulaş'ta öğretmenlerden velilere ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü, müdür yardımcısı ve rehber öğretmenler, velileri evlerinde ziyaret etti.

Okul Müdürü Ramazan Yıldız, Müdür Yardımcısı Halit Akbulut, rehber öğretmeni Tülin Durmaz ve sınıf rehber öğretmenleri, öğrencilerin evlerine giderek velilerle eğitim-öğretim konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Yıldız, ziyaretlerin sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretlerini eğitimde daha doğru adımlar atabilmek için yaptıklarını söyledi.

Okul, aile ve öğrenci iş birliğinin önemine değinen Yıldız, "Derslerdeki durumlarının aileye bilgi verilmesi ve etkili iletişime geçilmesi, öğrencinin başarısının artmasında önemli bir faktördür. Bunun gerekliliğine ve önemine inanarak okulumuzda veli ziyaretleri gerçekleştirilmektedir" diye konuştu.

Yıldız, veli ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber