Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Ulaş'tan gelen öğrenciler Sivas'ı gezdi

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinden gelen Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri, Sivas'taki tarihi yerleri, Şehitler Müzesi ve Fen Lisesi'ni gezdi. Okul Müdürü Ramazan Baker, rehber öğretmenleri...

Ulaş'tan gelen öğrenciler Sivas'ı gezdi

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinden gelen Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri, Sivas'taki tarihi yerleri, Şehitler Müzesi ve Fen Lisesi'ni gezdi.

 Okul Müdürü Ramazan Baker, rehber öğretmenleri Coşku Keskin ve Kadriye Yalçın refakatinde kenti gezen öğrenciler Şehitler Müzesi'nde şehitlerin kullandıkları malzemeleri inceledi, yazdıkları mektupları okudu.

Şehitler mezarlığını da ziyaret eden öğrenciler burada dua okudu. Daha sonra Fen Lisesi'ne giden öğrenciler buradaki öğrencilerle sohbet etti ve okul laboratuvarını gezdi.

Baker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerini bu geziyle ödüllendirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin Sivas'ın daha yakından tanımalarını da amaçladıklarını dile getiren Baker, "Öğrencilerimizin kentin tarihi ve turistik yerlerini görmelerini, onların moral ve motivasyonlarını artırmayı istedik" dedi.

Baker, bu uygulamalarının devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber