Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Aralık 2016 - 18:33 Yorum: 0

Ulaştırma Bakanı Arslan’ın Adıyaman temasları

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adıyaman'a verdiği hızlı tren müjdesinin ardından STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Ulaştırma Bakanı Arslan’ın Adıyaman temasları

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adıyaman'a verdiği hızlı tren müjdesinin ardından STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adıyaman Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda STK temsilcileriyle bir araya gelerek Adıyaman ile ilgili yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşmalarda bulundu. Bakan Arslan'ın başkanlığını yaptığı toplantıya TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda kişi katıldı.

Adıyaman'a hızlı tren müjdesi veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 yıldır ülkede oldukça önemli çalışmaların ve yatırımların yapıldığını dile getirerek, Gölbaşı ilçesinden Adıyaman'a 62 kilometrelik demiryolu bağlantısını yaparak, hızlı tren projesini bu sene sonu ihale edip projesini hazırlayacaklarını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında yapılan konuşmalar sonrasında toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber