Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Temmuz 2016 - 21:43 Yorum: 0

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'nin zayıf düşmesini isteyenler, Türkiye'nin 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşmasını...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'nin zayıf düşmesini isteyenler, Türkiye'nin 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşmasını istemeyenler, Türkiye'ye karşı topyekun bir mücadele içerisindeler. Bunların mücadelesine inat, biz büyük projelerimizi sırayla ve peş peşe bitireceğiz" dedi.

Bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin bütün büyük projelerle Marmaray, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, İstanbul 3. Havalimanı, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı Projesi ile sadece harita üzerinde köprü olmaktan çıkıp gerçek manada bir "köprü oluşturmaya" başladığını kaydetti.

Arslan, büyük projeleri vizyonuyla dünyaya sunan Recep Tayip Erdoğan ve bütün bu projeleri dirayetiyle duruşuyla hizmete sokan Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığının dünyanın gözüne battığını söyledi. Bakan Arslan, "Türkiye sadece harita üzerinde köprü olmaktan çıkıp projelerle köprü olunca ve dünyadaki ticaret pastasında büyük pay alınca, Türkiye'ye karşı, Türkiye'yi istemeyenler, Türkiye'nin zayıf düşmesini isteyenler, Türkiye'nin 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşmasını istemeyenler, Türkiye'ye karşı topyekun bir mücadele içerisindeler. Bunların mücadelesine inat, biz büyük projelerimizi sırayla ve peş peşe bitireceğiz. Çanakkale 1915 Projesi'nin ihale sürecini başlattık. Projeyi hızlı bir şekilde milletin hizmetine sunacağız. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 26 Ağustos'ta açacağız. Marmara etrafındaki bütün köprüleri ve otoyolları birbirine bağlayarak, orada ciddi bir katma değer oluşturacağız. Oradaki katma değeri bütün ülke insanın hizmetine sunup onların yaşam seviyesini üst seviyeye taşıyacağız. Bu kadar büyük projeleri vizyonuyla dünyaya sunan Recep Tayip Erdoğan ve bütün bu projeleri dirayetiyle duruşuyla hizmete sokan Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı dünyanın gözüne battı. Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza karşı olağanüstü bir tepki ortaya koyuyorlar. Tepkinin sebebi dünyada söz sahibi olan Türkiye'dir. Herkes bilsin ki, Türkiye dün büyüktü, bugün dünden büyük ama yarın bu günden de büyük olacaktır" dedi.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine yürürken daha da büyüyeceğini, Türkiye'nin dünyadaki mazlumların, mağdurların umudu, yardımcısı ve ana kucağı olmaya devam edeceğini ifade eden Bakan Arslan, "15 Temmuz hiç unutulmamalı. Türkiye, Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Hükümeti, Meclisi, siyasi partileri ve en önemlisi milletiyle dünyaya demiştir ki, "Biz millet olma şuuruna sahip bir ülkede ve coğrafyada yaşıyoruz." Bu millet bu şuuru kaybetmemiştir. Bundan sonra da devam ettirecektir. Millet iradesine sahip çıkmış ve çıkacaktır. Her kim hainliğe kalkışırsa vatanını satmaya kalkışırsa milletin huzurunu kaçırmaya çalışırsa millet, idarecileriyle onların karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Projelerin bir an önce bitirilmesi, ülkenin kalkınmasının devam etmesi için şantiyelerdeyiz, sahalardayız, projelerimizi takip ediyoruz. Projelerimizi dünden daha hızlı bitirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber