Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Ekim 2014 - 17:43 Yorum: 0

Ülkemizin geldiği nokta hiçte iç açıcı değil.

Cumhuriyet Halk Partisinden Malatya denetmen milletvekili olan Muğla Milletvekili Prof-Dr Nurettin Demir Malatya’da üç gün boyunca çeşitli temaslar da bulundu

Ülkemizin geldiği nokta hiçte iç açıcı değil.

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisinden Malatya denetmen milletvekili olan Muğla Milletvekili Prof-Dr Nurettin Demir Malatya’da üç gün boyunca çeşitli temaslar da bulundu.

İl örgütünün yapmış olduğu program çerçevesinde İl Başkanı Enver KİRAZ ve  parti yöneticileri ile birlikte bütün ilçe örgütlerini ziyaret edip halkın coşkusuna tanık oldular.İlçe ziyaretlerinin ardından il binasında il yönetimi merkez Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe yönetimleri,kadın ve gençlik kolları,belediye meclis üyelerinin  katılımıyla 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler de Cumhuriyet Halk Partisinin daha başarılı olması noktasında hangi çalışma metotlarının ve projelerinin izlenmesi konusun da değerlendirmeler yapılarak oluşturulan rapor Malatya denetmen milletvekili olan Muğla Milletvekili Prof-Dr Nurettin Demir tarafından  CHP genel merkez ve CHP genel  başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’na sunulacaktır.

Muğla Milletvekili Prof.Dr Nurettin Demir, Malatya’da yaptığı ziyaretlerinde parti örgütleri,vatandaşlar ve esnaflarla görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Demir Malatya’da yaptığı değerlendirmelerde şunları ifade etti, “Partimin Malatya denetmenlik  görevi bende. Örgütlerimizi tek tek ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler almak için Malatya ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz” dedi.

Demir “2015 genel seçimleri ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceği açısında oldukça önem taşıyor. AKP döneminde ülkemizin geldiği nokta hiçte iç açıcı değil. Ülkemizin çevresi ateş çemberine döndü .Vatandaşlar arasında ayrışmalar başladı bunlar yetmiyormuş gibi dış ilişkilerde  izlenen yanlış politikalar tüm komşularımızla bizi karşı karşıya getirmiştir.Bu durum ekonomimizi sekteye uğratmış ve vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmiştir.      Vatandaşlarımızın geleceği için 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmalıdır. Bunu başarabilmek için hep birlikte el ele çalışmalıyız AKP nin yaptıklarını anlatacağımıza biz neler yapabiliriz onu anlatmalıyız. Bu konuda her Cumhuriyet Halk Partiliye görev düşüyor“ ifadelerini kullandı.

Demir Malatya ziyaretlerin de Malatya’nın sorunlarına Milletvekili Veli AĞBABA’nın ve İl Örgütünün duyarlı davrandığını gözlemlediğini de ifade etti.


CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimine iddialı hazırlandıklarını belirtti. Bundan sonra yapacağımız bütün çalışmalar genel seçimlere hazırlık niteliğin de olacaktır diyerek Denetmen Milletvekilimiz Nurettin demir’le birlikte yaptıkları çalışmanın önemine değindi.
Demir’e, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri de Milletvekili Nurettin Demir’in ziyaretlerine eşlik etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber