Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:58 Yorum: 0

"Ülkeye Hizmet Eden Gençler Yetiştirmeyi Hedefliyoruz"

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektör adayı Prof. Dr. Mustafa Kemal Çelen, bilim, teknoloji ve sanat alanında üstün nitelikli, insanlığa ve ülkesine...

'Ülkeye Hizmet Eden Gençler Yetiştirmeyi Hedefliyoruz'

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektör adayı Prof. Dr. Mustafa Kemal Çelen, bilim, teknoloji ve sanat alanında üstün nitelikli, insanlığa ve ülkesine hizmet eden gençlerin yetiştirildiği bir üniversite kurmayı amaçladıklarını söyledi.

12 Temmuz'da yapılacak rektörlük seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Çelen, rektör seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalarla üniversiteyi ulusal ve uluslararası bilimsel platformlarda en üst düzeylere taşıyacaklarını açıkladı. Katılımcı, uzlaşmaya açık, hesap verebilen bir yönetim sergileyeceklerini belirten Çelen, "Bunun yanında etkinliği ve verimliliği hedefleyen, aidiyet ve eşitlik ilkelerini önemseyen, evrensel hukuka ve yönetsel etiğe uygun bir yönetim anlayışı ile üniversitemizi ulusal ve uluslararası alanda lider konuma yükseltmek en önemli hedefimizdir. Üniversitemizin bulunduğu kent olan Diyarbakır ile entegrasyonunu sağlayacağız ve toplum yararına projeleri destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nitelikli araştırmalar yapan öğretim üyelerini maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini aktaran Çelen, öğretim üyelerinin mekan kullanımları ve ekip ile ekipman desteğinde kendilerine pozitif ayrımcılık yapacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Çelen, rektörlük seçimleri öncesinde bütün öğretim üyelerine ulaşmaya çalıştıklarını ve yapacakları çalışmalarla ilgili kendilerine bilgi verip desteklerini istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber