Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Ülkü Ocakları tapuyu Bahçeli’ye takdim etti

Uzun uğraşlar sonucu kendi yerine kavuşan Eskişehir Ülkü Ocakları il Başkanlığı adına başkan Yasin Yumrukaya, satın aldıkları mülkün tapusunu MHP...

Ülkü Ocakları tapuyu Bahçeli’ye takdim etti

Uzun uğraşlar sonucu kendi yerine kavuşan Eskişehir Ülkü Ocakları il Başkanlığı adına başkan Yasin Yumrukaya, satın aldıkları mülkün tapusunu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a sundu.

Eskişehir Ülkü Ocaklarının kendisine ait bir yerinin olmaması nedeni ile çekilen sıkıntıların son bulacağını, daha rahat çalışma ortamına kavuşacaklarını söyleyen Yasin Yumrukaya, açıklamasında, "Liderimiz bizleri takdir etti. Ocağımızın mülkü ile alakalı aldığımız tapuları kendilerine arz ettik, kendilerinin hayır dualarını aldık. Liderimiz ilgili projeye destek verenlere teşekkürlerini iletip Eskişehir'imize hayırlı olması dileğinde bulunup tüm ülküdaşlarımıza ve Eskişehir halkına selamlarını ilettiler. Liderimiz, "Eskişehir Ülkü Ocakları'nın iyi haberlerini almaktan memnuniyet duyuyorum. Gelecekte siyasette yer alacaksınız. Bu başarılarınızın orada da devam edeceğine inanıyorum" dedi ve Eskişehir'e selamlarını iletti. Genel Başkanımıza bizlere gösterdiği alaka için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a ziyaretinde, mülk projesi kapsamında üyelerin destekleri ile satın aldıkları tapuları takdim ettiklerini belirten Yumrukaya, "Ülkemizin genel durumu, geleceğimizin teminatı Türk gençliği, üniversitelerimiz, sosyal sorumluluk projeleri, yapmamız gereken sosyal kültürel faaliyetler ve Eskişehir'imiz ile ilgili tüm konular hakkında ayrıntılı ve çok verimli bir istişare gerçekleştirdik. Bu istişarelerin Şehrimize ve teşkilatımıza olumlu yansımalarının olacağını düşünüyorum. Genel Başkanımız selam, sevgi ve verilen destekten dolayı teşekkürlerini iletmemizi istedi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Ülkü Ocakları tapuyu Bahçeli’ye takdim etti

Ülkü Ocakları tapuyu Bahçeli’ye takdim etti

Ülkü Ocakları tapuyu Bahçeli’ye takdim etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber