Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 11:38 Yorum: 0

Ülkü Ocakları uyuşturucuya savaş açtı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığınca uyuşturucu madde bağımlılığının topluma verdiği...

Ülkü Ocakları uyuşturucuya savaş açtı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığınca uyuşturucu madde bağımlılığının topluma verdiği zarara dikkat çekmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlenen "Uyuşturucuya hayır" adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Son zamanlarda gençlerde bağımlılık yapıcı madde kullanımının artması üzerine çeşitli etkinlikler düzenleyen Alaşehir Ülkü Ocakları Uyuşturucuya hayır konulu bir fotoğraf sergisi açtı. Sergide uyuşturucu kullanan madde bağımlılarının uyuşturucudan önceki ve sonraki hallerinin yer aldığı fotoğraflar arasındaki büyük fark katılımcıları adeta dehşete düşürdü.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada uyuşturucu ve madde bağımlılığının bir ülkenin geleceğini yok edebileceğini ve genç nesilleri geri dönüşü olmayan bir bataklığa sürükleyeceğini söyledi. Başkan Karaçoban, "Bunun için bütün kamu, sivil toplum kuruluşları ve ailelere çok büyük sorumluluk düşmektedir. Bizde bu konulara dikkat çekmek için bir nebze olsun katkımız olması amacıyla bir araya gelerek konuya dikkat çekmek istedik" dedi.

Alaşehir Fethi Sekin Gençlik merkezinde açılışı yapılan sergiye Başkan Karaçoban ile birlikte Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Turan, Manisa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Akif Ceylan, İlçe Emniyet Müdür vekili komiser yardımcısı Murat Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Ülkü Ocakları uyuşturucuya savaş açtı

Ülkü Ocakları uyuşturucuya savaş açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber