Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanı Murat Kumcu oldu

Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanlığına Murat Kumcu seçildi.

Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanı Murat Kumcu oldu

Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanlığına Murat Kumcu seçildi.

Dernek binasında yapılan olağanüstü kongreye Ülkücü İşçiler Derneği Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Tuncay Şaş, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ve dernek üyeleri katıldı.

Seçim sonunda Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanlığına getirilen Murat Kumcu, "Herkesin huzurunda bugüne kadar bu görevi buraya kadar getiren Ökkeş Şahin Erdem başkanıma kongremize katılan Tuncay başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu bir gönül davası. Başarılı olmak için sizlerin desteği ile çalışacağız. Bizlerde devraldığımız bu bayrağı üst seviyelere taşımak için mücadelede edeceğiz. 300'e yakın üyemizin haklarını korumak için var gücümüzle çalışacağız ve çözümler konusunda daha etkin bir çaba sarf edeceğiz" dedi.

seçildi.

2014'den bu yana başkanlık görevini yürüten Ökkeş Şahin Erdem ise, "Yeni yönetime başarılar diliyorum. Arkadaşlarımın çıtayı yükselteceklerine inanıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber