Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Haziran 2017 - 02:27 Yorum: 0

Ülkücüler Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Battalgazi MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Mesut Samanlı’dan teşkilatlara “Birlik ve beraberlik “iftar yemeği verdi.

Ülkücüler Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Göreve geldiği günden bu yana, parti içi ve dışı ziyaretleri ve projeleriyle Malatya’lı vatandaşlardan ve camiadan olumlu not alan Battalgazi MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Malatya MHP teşkilatına “Birlik ve Beraberlik” iftar yemeği verdi.

Genç, dinamik bir yönetim ile göreve gelen Başkan Samanlı, “Amacımız liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyin yolunda ,doğruları camiamızla paylaşıp, tüm küskünleri biraraya getirip Malatya’da MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) ni daha güçlü yerlere getirmektir. Bir çok proje ile Malatya’da yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve suküneti için çalışmalar yapıyoruz. Ben ve yönetimim görevde olduğumuz sürece, ve ilçe teşkilatımıza gelen tüm sorunları il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte değerlendirip, Genel merkezimize sunacağız”dedi.

Battalgazi MHP İlçe Başkanlığı’nın teşkilatlara verdiği iftar yemeğine, MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı,Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan,Ülkücü İşçiler Başkanı,Ülkücü İşçiler Bölge Başkanı ve kadın kolları başkanlığı katıldı.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber