Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 14:18 Yorum: 0

‘Ulu şehir’ tuvale yansıdı

Türkiye genelinden görsel sanatlar öğretmenleri tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı Bursa konulu resimler Merinos AKKM Merinos Müze Galeri'de sergilendi.

‘Ulu şehir’ tuvale yansıdı

"Ulu şehir" Bursa resimleri görücüye çıktı.

Türkiye genelinden görsel sanatlar öğretmenleri tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı Bursa konulu resimler Merinos AKKM Merinos Müze Galeri'de sergilendi. Sergide Ankara, Muş, Zonguldak, Düzce, İzmit, Kırıkkale, Kahramanmaraş, Eskişehir, Hatay, Balıkesir, Kayseri, Sakarya, Uşak, Gaziantep, Konya ve Bursa'dan sanatçıların eserleri yer aldı. Müze galeride 4 Kasım Cumartesi tarihine kadar görülebilecek olan serginin açılışında konuşan Reyhani Akan, sergideki eserlerin sosyoloji, felsefe ve estetik açıdan derin anlamlar taşıdığını söyledi. Akan, eser sahiplerinin resimlerinde Bursa'nın tarihi, folklorik, mitolojik, evrensel ve mistik yönlerini ele aldığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber