Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 11 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

"Uludağ Ekonomi Zirvesi" 13 Mart'ta başlayacak

Başbakan Yardımcısı Babacan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak zirvede, ekonomiye yön veren çok sayıda yerli ve yabancı konuk ağırlanacak

'Uludağ Ekonomi Zirvesi' 13 Mart'ta başlayacak

BURSA (AA) - Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Uludağ Ekonomi Zirvesi", 13-14 Mart'ta kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da gerçekleştirilecek.

Uludağ'da bir otelde, 13 Mart'ta Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak zirve, yurt içi ve dışından önemli konuşmacıları, iş dünyasından temsilcileri bir araya getirecek.

Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması olan zirvede, eski Avrupa Merkez Bankası Başkanı Jean Claude Trichet, Avrupa ekonomisiyle ilgili beklentilerini anlatacak. Google Ideas Üst Yöneticisi (CEO) Jared Cohen'in teknolojideki yeni gelişmeleri aktaracağı zirvede, Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekman, "Silikon Vadisi'nde Neler Oluyor?" sorusunun yanıtlarını verecek.

Zirvede liderlerin hem küresel hem de sürdürülebilirlik ajandalarına bakılırken dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışılacak. Dijital dönemde büyüme stratejilerinin iş dünyasının önemli isimleri tarafından konuşulacağı zirvede, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar, bu coğrafyalarda ekonomilere yön veren kişilerle değerlendirilecek.

Perakendedeki değişime de dikkat çekilecek zirvede, başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine değinilecek. Türkiye'nin bölgesel üs ve küresel güç olması için yapması gerekenlerin tartışılacağı zirvede, "Kadın Dostu Şirketler Ödül Töreni" de gerçekleştirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi, 14 Mart'ta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber