Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Eğitim 19 Temmuz 2017 - 11:53 Yorum: 0

Uludağ Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri devam ediyor

Uludağ Üniversitesi'nin düzenlediği Tanıtım Günleri'ne öğrenci adayları ve aileleri ilgi gösteriyor.

Uludağ Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri devam ediyor

Uludağ Üniversitesi'nin düzenlediği Tanıtım Günleri'ne öğrenci adayları ve aileleri ilgi gösteriyor.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde iki yıldır gerçekleştirilen Tanıtım Günleri'nde Uludağ Üniversitesi'ni tercih etmek isteyen öğrenciler ağırlanıyor. Kurulan stantlarda bütün fakülte, bölüm ve sosyal imkânlar hakkında tanıtımlar yapılıyor. Üniversite hakkında misafirlere detaylı bilgiler verebildiklerini söyleyen UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, son iki yıldır öğrenci profillerinde gözle görülür bir yükseliş bulunduğunu belirtti.

LYS sınavında derece yapan ve ilk 100'e giren 9 öğrencinin geçen yıl Uludağ Üniversitesi'ni tercih ettiğini açıklayan Rektör Yusuf Ulcay, "Üniversitemizi her alanda bir üst basamağa çıkarmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde Uludağ Üniversitesi'ni Türkiye'nin en iyi 10 üniversitesi arasına sokmak için çalışacağımızı söylemiştik. Biz sadece okulun görüntüsünü değil, akademik ve öğrenci kalitesini de yükseltmek istiyoruz. Bunun için de gereken çalışmaları yapıyoruz. Öğrenci kalitesinin geliştirilmesi adına gerek burs gerekse de eğitim ve sosyal imkânlarımızı arttırıyoruz. Geçen sene Türkiye'nin en çok tercih edilen ilk 10 üniversitesi arasına girdik. Sosyal medyada ve internette en çok aranılan 8 üniversiteden birisi olduk. Özellikle tercih döneminde Türkiye'nin her yerinden öğrencilerimiz üniversitemizi görmeye ve bilgi almaya geliyor. Bizler de öğrencilerimize ayrıntılı bilgi verebilmek adına Tanıtım Günleri adı altında güzel bir etkinlik organize ettik. Buraya gelen öğrencilerimize fakültelerimiz, bölümlerimiz, programlarımız ve diğer imkânlarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Geçen sene yakaladığımız yükseliş oranlarını bu yıl da devam ettirebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Modern binalarda, donanımlı akademisyenler ile kaliteli bir üniversite eğitimi almak isteyen tüm öğrencilerimizi Uludağ Üniversitesi'ne bekliyoruz" diye konuştu.

Uludağ Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'a kadar devam edecek. Üniversite hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler ve aileleri hafta içi her gün saat: 10.00 ile 17.00 arasında UÜ Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde kurulan stantları ziyaret edebilir.

Uludağ Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri devam ediyor

Uludağ Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber