Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ocak 2018 - 14:33 Yorum: 0

Uludağ’a zincirsiz çıkmak yasak

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a yoğun kar yağmasının ardından jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Uludağ’a zincirsiz çıkmak yasak

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a yoğun kar yağmasının ardından jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. 8. kilometreden itibaren kontroller yapan ekipler, sürücülerin zincirsiz zirveye çıkmasına müsaade etmiyor.

Uludağ'da beklenen kar yağışı bugünden itibaren etkisini sürdürüyor. Kar kalınlığının 131 santimetreye ulaştığı zirvede hava sıcaklığı sıfır derece civarında seyrediyor. Kar yağışının Uludağ'ın eteklerinde de etkisini göstermesinin ardından Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8. kilometreden itibaren denetimlerini sıklaştırdı. Çekirge ve Muradiye tarafından gelen araçları 8. kilometrede tek tek durduran ekipler, zincir olup olmadığını sordu. Zincir olmayan araçları geri gönderen ekipler, yanında zincir bulunanları da takmadan salmadı.

Kar zincircileri sevindirdi

Öte yandan tatil için gelen ve zinciri olmayan ya da olup da takamayan sürücülerin imdadına zincirciler yetişti. İşleri açılan zincirciler, 100 ila 150 liraya zincir satarken, 30 liraya ise takıyor.

Uludağ’a zincirsiz çıkmak yasak

Uludağ’a zincirsiz çıkmak yasak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber