Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ocak 2018 - 10:43 Yorum: 0

Uludağ’da hayat felç oldu

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ'da 2 gündür süren yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle yollar kapanırken, teleferik ise tedbir amaçlı...

Uludağ’da hayat felç oldu

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ'da 2 gündür süren yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle yollar kapanırken, teleferik ise tedbir amaçlı çalıştırılmadı. Kar kalınlığının 118 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Yoğun sis ve fırtına nedeniyle birçok pist kapanırken, Uludağ'a çıkmak isteyen tatilciler ise zincirleri olmadığı için yollarda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ'a yağan ve 70 santimetreye ulaşan karın bir bölümü mevsim normallerinin üzerindeki hava sıcaklığı sebebiyle eridi. Ancak dün akşam saatlerinde Uludağ'da yoğun kar ve fırtına çıktı. Hız kesmeyen kuvvetli yağış pistleri ve yolları karla kapladı. Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, Uludağ'da kar kalınlığının 118 santime ulaştığı öğrenildi. Sömestr tatili sebebiyle otellerin tamamı da doldu. Dün sabahtan bu yana etkili olan yoğun sis ve tipi nedeniyle birinci ve ikinci oteller bölgesindeki birçok pist kapanırken, Uludağ'a çıkmak isteyen bazı vatandaşlar yollarda kaldı, Zincir takmadıkları için yolda kalan vatandaşların bazıları geri döndü. Ayrıca teleferik seferlerinin de tedbir amaçlı durduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber