Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Ocak 2021 - 12:58 Yorum: 0

Uludere Belediyesi buzlanmaya karşı tuzlama çalışması başlattı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kar yağışı sonrası ekipler traktörlerle tuzlama çalışması yaptı.

Uludere Belediyesi buzlanmaya karşı tuzlama çalışması başlattı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kar yağışı sonrası ekipler traktörlerle tuzlama çalışması yaptı. Buz pistine dönen yolları tuzlayan ekipler gece geç saatlere kadar çalıştı.

Uludere ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri ana cadde ve sokakları temizledikten sonra tuzlama çalışması başlattı. Birçok köyün yolunu da tuzlayarak kazaların önüne geçen ekipler günlerdir buz nöbetleri tutuyor. Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, çalışmaların kış ayları boyunca devam edeceğini söyledi. Ürek, "Vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız dedik, hizmetlerinde olmaya devam ediyor. Karla mücadele günlerdir devam ediyor. Ekiplerimiz dört bir yandan buzlanmalara karşı tuzlama çalışmaları yapıyor. Tuzlama çalışmalarımız Kış ayları bitene kadar devam edecek. Mahallelerimizin yollarında şimdilik bir sorun görünmüyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber