Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Şubat 2021 - 12:28 Yorum: 0

Uludere’de sokak hayvanları için çadır kulübeler kuruldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, kaymakamlık ve belediye iş birliğinde kentin farklı noktalarına, sokak hayvanlarının soğuk havalardan etkilenmemeleri için...

Uludere’de sokak hayvanları için çadır kulübeler kuruldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, kaymakamlık ve belediye iş birliğinde kentin farklı noktalarına, sokak hayvanlarının soğuk havalardan etkilenmemeleri için çadır kulübeler kuruldu.

Uludere Kaymakamlığı ve Uludere İlçe belediyesinin iş birliği ile sokak hayvanlarının soğuk havalardan korunması için kentin farklı noktalarına çadır kulübeler yerleştirildi. uzunluğu 2 metre genişliği 1 buçuk metre yüksekliği 1.5 metre olan çadırlı kulübeler konumlandırdılar. Kulübelerin altına soğuğu geçirmemesi için saman yerleştirilirken, çadırın içine her hayvan için ayrı yemlikler konulup içi yem ve sularla dolduruldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber