Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 22:53 Yorum: 0

Ulupınar, mahalle muhtarlarının sorunlarını bakanlığa iletti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberindeki muhtarlarla birlikte Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun'u...

Ulupınar, mahalle muhtarlarının sorunlarını bakanlığa iletti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberindeki muhtarlarla birlikte Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun'u ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'u ziyaret etti.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinlediklerini ve bu sorunların çözümü noktasında ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Ulupınar yaptığı açıklama da, "İncivez ve Çınartepe mahalle muhtarlarımız ile birlikte İncivez mahallesinde Enerji Bakanlığına ait arazinin kamu yararına devri yapılması ile ilgili talebimizi bakan yardımcımıza ilettik. Devri yapılacak arazi üzerine Sağlık Ocağı ve Gençlik Merkezi yapılacağını ve bu hizmete vatandaşlarımızın ihtiyacı olduğunu belirttik. Aynı konu hakkında Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun'dan da destek istedik. Bakan yardımcılarımız konu ile ilgili çalışma yaparak yardımcı olacaklarını belirttiler." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber