Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Eylül 2020 - 11:33 Yorum: 0

Ulusal Psikolojik Danışmanlar haftası etkinliği

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Kilis il Temsilcisi Mecit Bahadır Koşar ile yönetim kurulu üyeleri 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.

Ulusal Psikolojik Danışmanlar haftası etkinliği

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Kilis il Temsilcisi Mecit Bahadır Koşar ile yönetim kurulu üyeleri 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret ettiler.

Kilis il Temsilcisi Mecit Bahadır Koşar beraberinde yönetim kurulu üyelesi7 Aralık Üniversitesi PDR Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Yıldız Burcu Doğan, Psk. Dan. Emrullah Abay ve Uzm. Psk. Esra Ceştan, Rektör Karacoşkun'la bir araya geldi. Ulusal Psikolojik Danışmanlar Haftası kapsamında 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar günü ve haftasını kutlayan Rektör Karacoşkun, psikolojik danışmanlığın ve ruh sağlığı hizmetlerinin işin ehli kişilere teslim edilmesinin önemini vurguladı.

Dernek faaliyetleri hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı görüşmede, Covid-19 pandemi sürecinde birlikte yapılabilecek çalışmalar konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber