Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Ağustos 2014 - 23:08 Yorum: 0

Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması

Bu yıl 6 ülkeden 107 pilotun katılımı ile gerçekleştirilen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması'nda dereceye giren sporcular için madalya töreni yapıldı

Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas ilçesinde 5'incisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması'nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

Talas Belediyesi önünde gerçekleştirilen törende, bu yıl 6 ülkeden 107 pilotun katılımı ile gerçekleşen ve 4 gün süren Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması sonunda, 3 kategoride dereceye giren sporcu ve takımlar madalyalarını aldı.

 Sporculara madalyalarını Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici verdi.

Bu yıl ki yarışmalarda sonunda, Takımlar Kategorisinde, birinciliği Türk Hava Kurumu elde ederken, ikinci İran takımı, Çankırı Yamaç Paraşütü ve Sportif Havacılık Kulübü (ÇANHAVK) ise üçüncü oldu. Genel Klasman Kategorisinde de İran'dan Soheil Barikani birinci, Durali Karaca ikinci, Umut Aktürk'te üçüncülüğü elde etti. Kadınlar Kategorisi ise birinci Rusya'dan Daria Krasnova olurken,  ikinci Ayşe Bayrak, İran'dan Fateme Eftekhari üçüncü oldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber