Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Magazin 09 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Uluslararası Darıca Yarı Maratonunda ünlüler geçidi

11 ülkeden bin 253 atletin yarıştığı 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonunu ünlüler geçidine sahne oldu.

Uluslararası Darıca Yarı Maratonunda ünlüler geçidi

11 ülkeden bin 253 atletin yarıştığı 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonunu ünlüler geçidine sahne oldu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonuna 11 ülkeden bin 253 atlet katılırken, halk koşusuna yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Darıca'da düzenlenen maratonda ünlü akını yaşandı. Sinema oyuncusu Nuri Alço, oryantal Asena, şarkıcı Semiha Yankı, manken Gizem Özdilli, oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu maratona katılan ünlüler oldu.

"Genç kardeşlerimize sporu aşılaması açısından çok önemli bir gün"

Maraton öncesinde açıklamalarda bulunan ve çocukların spora teşvik edilmesi gerektiğini belirten sinema oyuncusu Nuri Alço, "Güzel bir etkinlik. Darıca Belediye Başkanımızı kutluyorum. Genç kardeşlerimize sporu aşılaması açısından çok önemli bir gün. Keşke böyle bütün belediye başkanları aynı şekilde spor aktiviteleri düzenlese. Bu aktiviteler sayesinde genç kardeşlerimiz hiç olmazsa kötü yollardan, uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklar yerine spor aktivitelerine yönlenmelerini sağlar. Sporcuların yanlarındaki arkadaşları hep genç dinamik insanlar. Spordan hiçbir zaman kötülük gelmez. Sağlığın başında spor diyorum. Çok güzel bir bayram havasında geçiyor" dedi.

"Ayağımdan platinim çıkarsa ben de maratonda koşmak isterim"

Ünlü oryantal Asena, "Belediye başkanlarımızın bu tarz aktiviteler yapması çok güzel bir şey. İnsanları birbirine kaynaştırması çok güzel bir şey. Belediye başkanlarından ileriki zamanlarda sadece spor haricinde başka aktivitelerde bekliyorum. Bir gün ayağımdan platinim çıkarsa ben de maratonda koşmak isterim" şeklinde konuştu.

"Kadınlar da bu yarışmaya çok fazlasıyla katılmalı"

Şarkıcı Semiha Yankı, "Düzenlenen maratonu çok güzel buldum. Çok sağlıklı buldum. Harika bir organizasyon olarak buldum. Muhteşem bir şey. Her sene çoğalarak olmalı. Kadınlar da bu yarışmaya çok fazlasıyla katılmalı. Çok doğru bir iş başkanı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Genç yaşta herkesi bir araya toplayacak en güzel aktivite her zaman spor"

Manken Gizem Özdilli, "Süper bir organizasyon. Enerjik, çok güzel. Fikir olarak, organizasyon olarak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederim ben. Tam zamanında genç yaşta herkesi bir araya toplayacak en güzel aktivite her zaman spor" dedi.

"Seneye hazırlanıp geleceğim"

Oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu, "Darıca çok büyümüş, gerçekten çok güzel bir yer. Gençler bizim geleceğimiz. Spor da gençler için çok önemli bir şey. Burada genç arkadaşlarımızla olmak çok güzel. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Biz de sonuna kadar hem Darıca'nın hem sporun hem de ülkemizin her zaman yanındayız arkasındayız. Maraton koşmak, yarı maraton koşmak kolay bir şey değil. İnşallah seneye hazırlanıp geleceğim" şeklinde konuştu.

Uluslararası Darıca Yarı Maratonuna katılan ünlüler, maratonun birincileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber