Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Eylül 2014 - 18:13 Yorum: 0

Uluslararası Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi'ne doğru

Uluslararası Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi, "Bilişim teknolojilerinde evrensel tasarım" ana temasıyla 23-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek

Uluslararası Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi'ne doğru

İZMİR (AA) - Uluslararası Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi, "Bilişim teknolojilerinde evrensel tasarım" ana temasıyla 23-25 Eylül tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek.

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla ve Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğiyle gerçekleştirilecek kongrenin sekretaryası Dokuz Eylül Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülecek.

Partner ülkenin Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti olduğu kongreye yurt içinden 75 , yurt dışından 13 konuşmacı katılacak. Etkinlikte farklı engelli grupları ve farklı konularıyla engelliler ve bilişim alanında 22 oturum, 20 akademik bildiri yer alacak. Engelliler için bilişim uzmanlık grubu workshop çalışması, engelsiz sinema gösterimi, engelsiz bilişim ödül töreni gerçekleştirilecek.

Kongrenin açılış töreni 23 Eylül'de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber