Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 28 Ağustos 2014 - 11:03 Yorum: 0

Uluslararası Kapadokya-Göreme Halk Oyunları Festivali başladı

NEVŞEHİR (AA) - Göreme beldesinde, belediye öncülüğünde ilk kez düzenlenen Uluslararası Kapadokya-Göreme Halk Oyunları Festivali başladı.Belediye Başkanı Nuri Cingil, Göreme İlkokulu...

Uluslararası Kapadokya-Göreme Halk Oyunları Festivali başladı

NEVŞEHİR (AA) - Göreme beldesinde, belediye öncülüğünde ilk kez düzenlenen Uluslararası Kapadokya-Göreme Halk Oyunları Festivali başladı.

Belediye Başkanı Nuri Cingil, Göreme İlkokulu bahçesinde düzenlenen açılış töreninde, festivale katılan tüm ekiplere teşekkür etti.

Cingil, Göreme'nin çeşitli kültürlerin buluştuğu merkez olduğunu belirterek, "Sizler bugün ülkelerinizden, şehirlerinizden buraya gelerek kültür mozaiği oluşturdunuz. Bizim için sizlerin buraya gelmesi kadar memnun gitmesi de önemli. Göreme’de bu zenginliği yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış törenine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da katıldı.

Diyarbakır, Bursa, Burdur ve Ankara’dan 6, KKTC, Azerbaycan, Kazakistan ve Gürcistan'tan birer ekibin katıldığı festival, 30 Ağustos'ta sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber