Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 18 Nisan 2022 - 14:58 Yorum: 0

Uluslararası karma sergi çevrimiçi gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde "Pandemik İlhamlar II" sanal karma sergisi adı altında uluslararası çevrimiçi...

Uluslararası karma sergi çevrimiçi gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde "Pandemik İlhamlar II" sanal karma sergisi adı altında uluslararası çevrimiçi bir sergiye imza attı.

2012 yılından bu yana kutlanan ve aynı zamanda ünlü ressam Leonardo Da Vinci'nin doğum günü olan 15 Nisan Dünya Sanat Günü vesilesiyle düzenlenen sergiye 19 ülkeden 175 sanatçı katkı sağladı. Sanatçıların pandemi döneminin verdiği ilhamla meydana getirdikleri fotoğraf, resim, heykel, seramik ve benzeri eserlerden oluşan karma sergi, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sanal galerisinde sanatseverle ile buluştu.

Sergi ile ilgili açıklamada bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, "2020 yılında başlayan pandemi, hepimizin ruhunda farklı bir yansıma buldu. Geçen sene olduğu gibi bu yansımayı sanatla bütünleştirip bir sergi oluşturmak istedik. Birbirinden değerli sanatçıların eserlerinden oluşan bu sergiyi Dünya Sanat Günü'nde sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber