Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Teknoloji 12 Temmuz 2016 - 15:18 Yorum: 0

Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi başladı

Uludağ Üniversitesi ile birlikte ODTÜ, Atılım, Balıkesir ve Gazi Üniversitelerinin ortak çalışmalarıyla iki yılda bir düzenlenen "17. Uluslararası...

Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi başladı

Uludağ Üniversitesi ile birlikte ODTÜ, Atılım, Balıkesir ve Gazi Üniversitelerinin ortak çalışmalarıyla iki yılda bir düzenlenen "17. Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi" (UMTİK 2016) başladı.

Kervansaray Termal Otel'de açılış konuşmalarıyla başlayan ve 12 - 15 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak kongreye dünyanın birçok yerinden sektör temsilcisi ve öğretim elamanı katıldı. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, "Torna tezgâhları üretim robotlarına dönüşürken ve dijital fabrikalar ortaya çıkarken, bizim yaşanan değişimi iyi yönetmemiz, yol haritamızı iyi belirlememiz gerekiyor. Türkiye'de uluslararası standartlarda makine ile ilgili araştırma altyapıları oluşturulması, araştırmacı insan gücünün yetiştirilmesi ve Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliği mekanizmalarının daha da geliştirilmesi stratejik bir değer taşımakta. Bizler de Uludağ Üniversitesi olarak içinde bulunduğumuz değişimi iyi okuyarak, ülkemizin ve kentimizin kalkınmasında daha etkin rol almak üzere kendimizi bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarına göre yeniden şekillendirdik. Uludağ Üniversitesi, kamu, üniversite, sanayi başta olmak üzere ve toplumun bütün katmanları arasında süreklilik arz eden bir iş birliğinin en önemli aktörlerinden biri olmaya adaydır. Bu konuda da iş dünyamız ve kamu kurumlarımız ile birlikte önemli adımlar atıyoruz" ifadelerini kullandı.

17.Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi, 15 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.

Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi başladı

Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber