Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Hibe - Proje - Burs 09 Haziran 2015 - 12:37 Yorum: 0

Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği - MAFSAD tarafından yürütülen, Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle hayata geçirilen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” Akçadağ İlçesine bağlı Levent Vadisinde gerçekleştirilecek.

Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA)'nın desteğiyle hayata geçirilen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” 11-14 Haziran 2015 tarihlerinde Akçadağ İlçesine bağlı Levent Vadisinde gerçekleştirilecek.

MAFSAD’ın Levent Vadisini ve Malatya’yı tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği Fotokamp Projesi birçok etkinliği içinde barındırdığı için bu anlamda Türkiye’de bu kadar kapsamlı olarak uygulanacak ilk Fotokamp Projesi olacak.

Fotokampta Türk Hava Kurumu’nun katkılarıyla, THK İl sorumlusu Halit Barlak ve serbest model uçak eğitimcisi Serkan Aslan tarafından   serbest model uçak eğitimi atölyesi açılacak. 13 ve 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan model uçak atölyesine önceden kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt için 0 505 759 52 13 veya nolu telefonu arayabilir ve [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

“Fotokampa Katılım ve Yemekler Ücretsiz”

11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Levent Vadisinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Malatya Fotokamp projesi kapsamında  kampta konaklayanlardan herhangi bir ücret alınmadığı gibi sabah, öğlen ve akşam yemeklerinin de ücretsiz olarak karşılanacağı belirtiliyor.

“Fotokampa Katılmak İstiyorum, Ne Yapabilirim”

         Fotokamp hakkında detaylı bilgi almak için 0 505 579 5213 nolu telefon aranabilir,   facebookta oluşturulan Uluslararası Malatya Fotokamp adlı gruptan ve MAFSAD’ın facebooktaki grubundan ayrıntılar incelenebilir.  [email protected]’a mail atıp daha detaylı bilgi de istenebilir.

         Kesin kayıt için Fotokamp kapsamında oluşturulan www.malatyafotokamp.org adlı web sitesinde bulunan “Fotokampa Katıl” menüsünden katılım formunun doldurulması gerekiyor.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber