Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Uluslararası Silifke Kültür Haftası'na doğru

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde bu yıl 42'incisi düzenlenecek Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinde çok sayıda ünlü sanatçı sahne alacak.Silifke Belediyesi'nden yapılan açıklamaya...

Uluslararası Silifke Kültür Haftası'na doğru

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde bu yıl 42'incisi düzenlenecek Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinde çok sayıda ünlü sanatçı sahne alacak.

Silifke Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre 20-26 Mayıs tarihleri arasında 42'incisi Göksu yılı olarak kutlanacak etkinliklerde Bengü, Edip Akbayram, Bedia Akartürk, Pinhani, Gökhan Türkmen, İrem Derici ve Kubat sahne alacak. Etkinliğin sunuculuğunu ise Vatan Şaşmaz üstlenecek.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, 42 yıl önce başlatılan şenliklerin 1 hafta süren görkemli bir şölene dönüştüğünü söyledi.

Her yıl değişik ülkelerden gelen yabancı halk oyunları gurupları ve konukların etkinliklere renk kattığını ifade eden Turgut, “Kültür Haftası'na ayrı bir renk katan halk oyunları guruplarını belirlemek için görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek olan halk oyunları gurupları yapacağı gösterilerle kültür haftamıza renk katacaklardır" dedi.

Turgut, hafta boyunca sportif faaliyetler, yarışmalar, açılışlar, sergiler ve konserlerin yapılacağını belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Silifke Kültür Haftamızı yine halkımızın, dernek, oda, kurum ve kuruluşların da katılımıyla büyük bir coşku içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz. Tüm halkımızı kültür haftamıza katkı sunmaya davet ediyorum" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber